Rreth Nesh

MA+P

Murseli Architects and Partners është byro projektuese e bazuar në Prishtinë me veprim internacional në fushën e dizajnit arkitektonik dhe ndërtimtarisë.

E themeluar në 1996 si studio dizajni IMA&P – Ilir Murseli Architects and Parters

Në 2008 zyrtarisht MA+P është kompania e cila trashëgon të gjitha të drejtat autoriale dhe përgjegjësite e të gjitha punëve paraprake.

Projektet tona